top of page

Aanbod

Masterclasses, zelfonderzoek en training over de IoPT methode en systeemdynamieken. Wees welkom!

Deze sessie gaat over veerkracht in organisaties. Veerkracht is het vermogen om als systeem te herstellen na het doormaken van ingrijpende gebeurtenissen zoals een reorganisatie of fusie. In deze masterclass ontdek je de effecten  op het systeem. Wat gebeurt er in de systeemdynamiek? Wat zeggen patronen? Hoe herstel je deze?

Image by Reynardo Etenia Wongso


Masterclass 
Veerkracht in  systemen

Online

Een systeemonderzoek brengt boven water wat er speelt in het organisatiesysteem en laat zien waarom de dingen gaan zoals ze gaan. We leggen diepgewortelde patronen en dynamieken bloot en geven adviezen over hoe deze te doorbreken. Met aandacht voor de systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming.

Image by Danny Giebe


Interventie  
Systeem- 
onderzoek  

ONLINE

Een teamonderzoek is bedoeld voor teams die, om wat voor reden dan ook, zijn vastgelopen en hun eigen teamdynamiek willen doorgronden. In een dagdeel wordt het team begeleid bij een teamopstelling en krijgt het inzicht in ervaringen die verklaren waarom de dingen gaan zoals ze gaan, op identiteitsniveau. Wie zijn wij? wat willen wij? 

Image by kazuend

Interventie  
Team-   
onderzoek

Deze masterclass gaat over het reguleren van mensen en systemen in tijden van turbulentie. Je maakt kennis met de werking van het autonome zenuwstelsel en de wetmatigheden van levende systemen. Je leert hoe deze op elkaar inwerken. Hoe werkt het autonome zenuwstelstel? Wat zijn systemische wetmatigheden? Hoe kun je ze positief beïnvloeden? 

Binnenkort beschikbaar
Image by Shanon Palomino Salinas


Masterclass
Zelfregulatie
in systemen

Online

Deze training is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in een vicieuze cirkel van aanklagers, redders en slachtoffers. In deze training ontdek je hoe deze cirkel in stand wordt gehouden door wat er in de mens zelf gebeurt en tussen mensen onderling. Je leert dader-slachtoffer-dynamieken en verwante rollen herkennen en leert hoe je de cirkel kunt doorbreken.  

Binnenkort beschikbaar
Witte wilde bloemen


Training
Dader-slachtoffer
dynamieken

Deze workshop is bedoeld voor mensen die last hebben van onrust, spanning, angst of slecht slapen en willen weten wat deze klachten hen te vertellen hebben. Je maakt kennis met de IoPT methode die helpt om jezelf beter te leren kennen. Wie ben ik? Wat wil ik? In deze workshop krijg je de kans de IoPT methode zelf te ervaren of als resonant of deelnemer waar te nemen.

Binnenkort beschikbaar
Image by Aaron Burden


Workshop
Persoonlijke
veerkracht 

Online

“Soms loopt het vast: en dat is ook een bron voor groei”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page