top of page

Je eigen grenzen stellen

Deze training gaat over de grens tussen ik en jij en over je eigen grenzen waarnemen en aangeven. "Waar zeg jij ‘ja’ tegen? Die vraag staat centraal in deze eendaagse training. 

4 februari 2022   |   Duur: 1 dag   |   € 295,-   |   6-8 deelnemers   |   Utrecht   
Korte uitleg over de training

 

Deze training gaat over de grens tussen ik en jij. Waar eindigt jouw grens? En waar begint die van de ander? Als je gewend bent veel bij de ander te zijn, dan is het lastig te voelen wat je zelf precies wil. Of wanneer een ander te dichtbij komt en jij jezelf gaat overvragen. In deze training leer je het verschil tussen de magische en dienende plek: jouw instinctieve beweging en hoe je deze omzet naar een vrije en autonome beweging. Je leert het verschil voelen en herkent het wanneer je van je plek afgaat. Je leert ‘ja’ zeggen tegen de juiste dingen waardoor jij meer aanwezig bent en bij de ander kunt laten wat van die ander is. 

Schrijf je nu in!

4 februari 2022
10.00 - 17.00 uur
Utrecht

Na deze training

  • Heb je inzicht in jouw magische plek: jouw instinctieve beweging naar de ander

  • Begrijp je het verschil tussen de magische en de dienende plek

  • Heb je geleerd je grens waar te nemen met je volle wezen, lijf, intuïtie en geest

  • Weet je beter waar je 'ja' tegen wil zeggen en waar je 'nee' tegen wil zeggen

Image by Kristaps Ungurs
Inhoudelijke uitleg over deze training

In deze training ontdek je hoe je met je volle wezen, lijf, intuïtie en geest je eigen grens kunt voelen en waar jij ‘ja’ tegen wil zeggen. Je maakt kennis met de polariteit samen en apart in jezelf en hoe deze doorwerkt in de omgang met anderen. Je krijgt een stukje theorie over de karakterstructuren van Wilhelm Reich. We staan stil bij het verschil tussen magische, aangeboden en dienende plek en oefenen met hoe jij je hierin beweegt. We werken lichaamsgericht o.a. met opstellingen en een korte meditatieoefening. Na afloop van deze training ben je meer in contact met je lijf en voel je beter waar je grens ligt. 

Helpt deze sessie jou om je grenzen te herkennen?

Schrijf je dan snel in!

Wil je deze training incompany boeken?
Mail me dan even!

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page