Een introductie naar autonomie: thuiskomen bij jezelf

In deze sessie maak je kennis met de theorie van dr. Franz Ruppert over splitsing van de ziel: wie ben ik, los van de ander?

11 april 2022   |   Duur: 2,5 uur   |   € 65,-  excl btw  |   Online via Zoom   |   Ook incompany!
Korte uitleg over de online sessie

 

Deze online sessie is een kennismaking met de theorie van dr. Franz Ruppert over splitsing van de ziel. Wat gebeurt er in de psyche tijdens het ervaren van overweldigende emoties die te groot zijn om in het moment zelf te verwerken? Om overeind te blijven valt de psyche uiteen in een traumadeel, een overlevingsdeel en een gezond deel. In deze sessie leer je de basisprincipes over splitsing en hoe je dit in jezelf en in anderen kunt herkennen.  

Schrijf je nu in!

11 april 2022      

14.30 - 17.00 uur
Online via Zoom

Na deze sessie

  • Begrijp je wat autonomie precies is en hoe je dit kunt ontwikkelen in jezelf

  • Heb je basis kennis opgedaan over traumadelen, overlevingsdelen en gezonde delen 

  • Heb je manieren ervaren om deze delen in jezelf en in een ander te herkennen

Image by kazuend
Inhoudelijke uitleg over deze sessie

Bijna iedereen maakt in zijn leven momenten mee waarin hij of zij wordt overweldigd door emoties van bijvoorbeeld angst, onmacht en verdriet. Het hoort bij het leven. Indien er na het doormaken van deze emoties steun en verbinding beschikbaar zijn, kan de ervaring worden verwerkt en krijgt het een plek. Als deze steun niet beschikbaar is en de emoties zijn te groot om in het moment te kunnen verwerken, dan heeft onze psyche een mogelijkheid ter beschikking om zich op te splitsen. De ondraaglijke emoties worden afgesplitst naar het onderbewuste. Maar ze zijn niet weg. Ze zijn als 'herinnering' opgeslagen in het lijf en kunnen in het hier-en-nu opnieuw aangeraakt worden. Dit kan leiden tot het herbeleven van de emoties van toen. Wat je voelt is een weerspiegeling van hoe het toen voor je was, alleen, angstig, onmachtig, zonder steun.   

Waarom deze sessie?

Met deze online sessie wil ik inzicht geven in hoe splitsing ontstaat en hoe je deze in jezelf kunt herkennen en herstellen. Dat is doorgaans een lange weg. Of eigenlijk een levensweg. Uit ervaring weet ik dat je op die weg ergens moet beginnen. Op een plek waar de eerste puzzelstukjes beschikbaar zijn. Die plek wil ik bieden. Als een begin van het thuiskomen bij jezelf.

Daar is deze introductiesessie voor bedoeld. 

Wil jij een begin maken met het (her)vinden van jezelf?
Schrijf je dan snel in!

Wil je deze training incompany boeken?
Mail me dan even!

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn