Doorbreken van organisatiepatronen 

Deze training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met hardnekkige gedragingen en organisatiepatronen en wil begrijpen hoe je deze bespreekbaar maakt en doorbreekt.

19 maart 2021   |   Duur: 1 dag   |   € 295,- excl btw    |   6-12 deelnemers   |   Utrecht   |   Ook incompany!
Korte uitleg over de training

 

In deze eendaagse training leer je systemisch kijken naar organisatiepatronen aan de hand van de vier systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming. Je leert hoe de principes van invloed zijn op patronen en gedragingen en hoe je deze in kaart kunt brengen door fenomenologisch waarnemen van 'dat wat tot je komt', zonder oordeel, puur ter informatie.​ Je ontdekt hoe je (hardnekkige) patronen en gedragingen bespreekbaar kunt maken en kunt doorbreken, door jezelf als instrument in te brengen en intuïtieve interventies toe te passen zoals het stellen van rake vragen, visualisatie en opstellen van het patroon.

Schrijf je nu in!

11 december 2020
10.00 - 17.00 uur
Utrecht

Na deze training

 

  • Heb je geleerd hoe de systemische principes helpen om helder te krijgen wat er speelt

  • Weet je hoe je de principes kunt inzetten voor het doorbreken van patronen 

  • Heb je geoefend met intuïtieve werkvormen om betekenis te geven aan patronen

  • Heb je ontdekt hoe je de wijsheid van je lijf hierbij kunt inzetten

Inhoudelijke uitleg over de training

Hardnekkige patronen zorgen vaak voor verwarring en gedoe. Het lukt maar niet om tot de kern van de zaak te komen. Er is steeds afleiding. Voor je het weet, word je meegezogen in de dynamiek van het team. Wat vraagt het om hieruit te blijven en tegelijkertijd hardnekkige patronen vanuit verbinding te doorbreken? In deze ervaringsgerichte training ga je systemisch kijken naar organisatiepatronen en ontdek je hoe je de wijsheid van je lijf kunt inzetten: 'Wat neem je waar in jezelf? Wat zegt dit over het teams of het systeem waarin je beweegt? Wat kun je hiermee?' Je ontdekt hoe je met je volle wezen, lijf, intuïtie en geest betekenis kunt geven aan patronen die je waarneemt, zonder direct iets te willen veranderen. Je durft bij het niet-weten te blijven en forceert niet. Zo creëer je een veilige toegangspoort naar het doorbreken van patronen, door jezelf als instrument in te brengen. We werken door de dag heen met praktijkvoorbeelden van situaties die zijn vastgelopen en met intuïtieve werkvormen om betekenis te geven aan dat wat je waarneemt. Je gaat direct aan de slag met wat er in jouw organisatie of team speelt en hoe jij hierin beweegt. 

De training is een combinatie van theorie, toepassing en interactie en gaat in op hoe je jezelf hierbij als instrument kunt inzetten. Meer weten? Lees deze blog: Zo doorbreek je hardnekkige organisatiedynamiek: op systemische wijze | LinkedIn

Mooi hoe Maaike als reactie op wat er gezegd wordt, een ‘zijpad’ kiest. Ik voelde me op dat moment volledig gezien en gehoord.

Angelique Heijnen

Is dit de training die jou helpt organisatiepatronen te doorbreken?
Schrijf je dan snel in!

Wil je deze training incompany boeken?
Mail me dan even!

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

Copyright Hubé Coaching & Training

Algemene Voorwaarden