Doorbreken van organisatiepatronen 

Deze training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met hardnekkige gedragingen en organisatiepatronen en wil begrijpen hoe je deze bespreekbaar maakt en doorbreekt.

19 maart 2021   |   Duur: 1 dag   |   € 295,- excl btw    |   6-12 deelnemers   |   Utrecht   |   Ook incompany!
Korte uitleg over de training

 

In deze eendaagse training leer je systemisch kijken naar organisatiepatronen aan de hand van de vier systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming. Je ontdekt hoe de principes van invloed zijn op patronen en gedragingen en hoe je deze in kaart kunt brengen door fenomenologisch waarnemen van 'dat wat tot je komt'. Zonder oordeel, puur ter informatie.​ Je leert gedurende de dag hoe je (hardnekkige) patronen en gedragingen bespreekbaar kunt maken door jezelf als instrument in te zetten en door het toepassen van intuïtieve interventies zoals het stellen van rake vragen, visualisatie en opstellen van het patroon.

Schrijf je nu in!

19 maart 2021
9.30 - 17.00 uur
Utrecht

Na deze training

 

  • Heb je geleerd hoe de systemische principes helpen om helder te krijgen wat er speelt

  • Weet je hoe je de principes kunt inzetten voor het doorbreken van patronen 

  • Heb je geoefend met intuïtieve werkvormen om betekenis te geven aan patronen

  • Heb je ontdekt hoe je de wijsheid van je lijf hierbij kunt inzetten

Inhoudelijke uitleg over de training

Hardnekkige patronen zorgen vaak voor verwarring en gedoe. Hoe blijf jij als begeleider, leidinggevende of adviseur vrij van hardnekkige dynamiek en maak je deze tegelijkertijd vanuit verbinding bespreekbaar? In deze ervaringsgerichte training leer je systemisch kijken naar patronen vanaf een neutrale plek en ontdek je hoe je de wijsheid van je lijf kunt inzetten om te begrijpen wat er speelt: 'Wat neem je waar in jezelf? Wat zegt dit over het team of het systeem waarin je beweegt? Wat kun je hier vanuit jouw rol mee?' Je oefent gedurende de dag met het waarnemen en betekenis geven aan patronen met je volle wezen, lijf, intuïtie en geest, zonder direct iets te willen veranderen. Je leert jezelf inzetten als instrument voor het doorbreken van patronen. Je werkt door de dag heen met praktijkvoorbeelden van situaties die zijn vastgelopen en met intuïtieve werkvormen om betekenis te geven aan dat wat je waarneemt. Je gaat direct aan de slag met wat er in jouw organisatie of team speelt en hoe jij hierin beweegt. 

De training is een combinatie van theorie, toepassing en interactie en gaat in op hoe je jezelf hierbij als instrument kunt inzetten. Meer weten? Lees deze blog: Zo doorbreek je hardnekkige organisatiedynamiek: op systemische wijze | LinkedIn

Mooi hoe Maaike als reactie op wat er gezegd wordt, een ‘zijpad’ kiest. Ik voelde me op dat moment volledig gezien en gehoord.

Angelique Heijnen

Is dit de training die jou helpt organisatiepatronen te doorbreken?
Schrijf je dan snel in!

Wil je deze training incompany boeken?
Mail me dan even!

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn