top of page

Omgaan met verbroken verbindingen

Deze training gaat over verlangen welkom heten, verbinden, afscheid nemen en betekenis geven aan dat wat belangrijk is. In werk en in privé. Hoe zorg jij voor verbinding? Waar loop je vast? Hoe neem je afscheid?

17, 18 jan en 18 feb 2022   |   Duur: 3 dagen   |   € 875,-   |   6-10 deelnemers   |   Utrecht   |   Ook incompany!
Korte uitleg over de training

 

Voor veel mensen is de toekomst vooral een herinnering aan het verleden. Ze herhalen gedragspatronen die geleerd zijn in het verleden en projecteren deze in het nu of in de toekomst. In deze training ontdek je hoe je vrij kunt blijven van negatieve ervaringen uit het verleden en hoe je werkelijke verbinding kunt creëren met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Met behulp van de transitiecirkel van George Kohlrieser krijg je inzicht in waar jij vastloopt en leer je hoe je dit kunt doorbreken, met open hart, en in verbinding met jezelf.

Schrijf je nu in!

17 en 18 jan
en 18 feb 2022
10.00 - 17.00 uur
Utrecht

Na deze training

 

  • Heb je inzicht in hoe jij verbinding maakt met jezelf, de ander en de wereld om je heen 

  • Heb je aan den lijve ervaren wat jouw instinctieve beweging is als je onder druk staat

  • Begrijp je welk effect die beweging heeft op anderen

  • Heb je weet van het proces van rouwen en betekenis geven aan verlies

  • Heb je ervaren hoe dit proces je helpt om nieuwe verbindingen aan te gaan

Image by Shanon Palomino Salinas
Inhoudelijke uitleg over de training

Deze training gaat over afscheid nemen, rouwen en betekenis geven aan verbindingen die verloren zijn gegaan. Hoe zorg jij voor verbinding? Waar loop je vast? Hoe neem jij afscheid? 

 

Dag 1 staat in het teken van de verbindingscirkel van Kohlrieser, als krachtig en basaal concept voor welkom heten en afscheid nemen van verbindingen die ertoe doen. Je ontdekt de zeven uitingen van verbroken verbindingen en de acht stadia van rouw. Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken wat voor jou verloren is gegaan. Dat kan gaan om verlies van dierbaren, verlies van werk, verlies van een droom, verlies van waarden etc. In geval van verlies helpt het om steun te ervaren van een secure base. Deze eerste dag leer je de kracht kennen van secure bases en ontdek je manieren om jezelf en anderen in beweging te brengen. 

 

Dag 2 gaat over je verbinden met wat voor jou van wezenlijk belang is: je verlangen. Je gaat je verlangen visualiseren en maakt hiervan je eigen verhaal. Hoe ziet jouw verlangen eruit? Waar gaat dit verlangen over? Waarom is het belangrijk voor je? Waar verbindingen – tijdelijk – verloren gaan, brengt verlangen je energie. Deze dag leer je hoe je van jouw verlangen een gemeenschappelijk doel kunt maken waar jij zelf en anderen zich betrokken bij voelen. Zo creëer je de basis voor een nieuw begin. 

 

Dag 3 staat in het teken van het open en eerlijk uitspreken wat ertoe doet en het beheersen van emoties. Hoe laat jij je raken? Wat wil dit zeggen? Op deze dag gaan we oefenen met superluisteren en het voeren van een open dialoog. Welke zaken kunnen een dialoog blokkeren? Hoe kun je deze opheffen? Je leert over de vijf stadia van emoties, vijf kernemoties en de waarde van emotionele intelligentie voor het aangaan van verbindingen.

Wat een fijne en indringende training. Dank je wel Maaike voor de vakkundige uitleg en begeleiding.

Jolanda van Dijk

Is dit de training die jou helpt in verbinding te blijven?
Schrijf je dan snel in!

Wil je deze training incompany boeken?
Mail me dan even!

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page