Over Hubé

Ontdekken en vol tevoorschijn komen met je eigen verlangen. Dat is wat mij drijft. 

Over Maaike

‘Soms loopt het vast’. Dat is mijn bron voor groei. In mijn leven ben ik meerdere keren vastgelopen. Steeds krabbelde ik weer op en viel ik terug. Tot ik leerde over plek, ordening en balans in het familiesysteem. Als dochter en moeder van drie zoons weet ik hoe levenspatronen worden doorgegeven van generatie op generatie. Ik ontdekte hoe ik als kind had geleerd mezelf terug te trekken. Mijn professionele rol werd mijn houvast. Het vraagt moed om hardnekkige patronen te doorbreken en vol te gaan staan voor je eigen verlangen. Ik weet dat het kan. Heel worden. Buigen voor hoe het ooit was. Je eigen stem volgen. Ook als het weer eens vastloopt. Het steeds aangaan heeft me veerkrachtig gemaakt en is de bron in mijn begeleiding geworden. 

DSC_2790 (4).jpg

Pijlers in mijn begeleiding

1.

Systemische benadering

Ik werk systemisch en ben opgeleid door Jane Coerts, mede-auteur van het boek ‘de tekens verstaan’. Het systemisch werk vormt de basis in mijn begeleiding. 

2.

IoPT model van Franz Ruppert

Ik begeleid de ontwikkeling van autonomie volgens de Identiteitsgeoriënteerde psychotrauma theorie van dr. Franz Ruppert over splitsing van de ziel.

3.

Deep Democracy

 Ik begeleid teams bij besluitvorming volgens de Lewis methode van Deep Democracy met aandacht voor verschillen en de wijsheid van de minderheid. 

4.

Systemisch TransitieManagement

Ik begeleid veranderprocessen volgens het STM-model van Maaike Thiecke en Bianca van Leeuwen over situationele en psychologische verandering.

5.

Overige pijlers

Verder maak ik gebruik van de transitiecirkel van George Kohlrieser, technieken uit embodied learning en mijn ervaring als interim HR professional via Hubé HRM Advies. 

foto bclr 111107 (3).jpg

Maaike

krijgt mensen

in beweging”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn