top of page

Over Hubé

Trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid onder ogen komen. Dat is wat mij drijft.

Over Maaike

Als kind was ik teruggetrokken en voorzichtig. Thuis was er weinig oog voor elkaar. Ik voelde me vaak 'te veel' en leerde mijn emoties voor mezelf houden. Ik richtte mij op de behoeften van anderen en raakte steeds verder van mezelf verwijderd. Toen ik jaren later vastliep in mijn werk en een conflict kreeg met mijn opdrachtgever, begon ik mijn zoektocht naar wat mij had gevormd tot de persoon die ik geworden was. Het bracht me op het spoor van systemisch werk en IoPT. Ik  leerde mezelf serieus nemen. Ik begon stap voor stap onder ogen te komen wat mij als kind was overkomen en leerde opnieuw contact maken met mezelf en met de ervaringen die ik als kind had afgesplitst omdat ze te overweldigend voor me waren. Met IoPT kon ik deze delen opnieuw ontmoeten en alsnog voelen wat ik toen niet kon. Het bracht me thuis bij mezelf en is de bron in mijn werk geworden om anderen te helpen zich ook te bevrijden en te ontdekken wie ze zijn.

DSC_2790 (4).jpg

Pijlers in mijn begeleiding

1.

Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie (IoPT)

Ik ben opgeleid in IoPT door Margriet Wentink van Interakt en volg regelmatig werksessies en seminars bij o.a. Vivian Broughton, Lamers & Harder en bij Franz Ruppert zelf. Tevens ben ik aangesloten bij het het Internationale netwerk IoPT Informed Societies

2.

Supervisie, intervisie en zelfonderzoek

Ik volg supervisie en intervisie en doe regelmatig eigen resonantie processen onder begeleiding van ervaren IoPT practitioners om mijzelf steeds beter te leren kennen.

3.

Systeem Interventie Methode

Ik ben opgeleid in het toepassen van de Systeem Interventie Methode voor het doorgronden van groepsdynamiek en het in ontwikkeling krijgen van taaksystemen.

4.

Systemisch werk

Ik ben opgeleid in systemisch werk en gebruik de systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming voor het interpreteren van systeemdynamieken.

5.

Human Recource Management

Ik heb een achtergrond in het HRM vakgebied als interim HR manager, HR adviseur en HR business partner in verschillende branches.

foto bclr 111107 (3).jpg

Maaike

krijgt mensen

in beweging”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page