top of page

Over Hubé

Trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid onder ogen komen. Dat is wat mij drijft.

Over Maaike

In mijn jonge jaren was ik een aangepast en voorzichtig kind. Ik voelde me in het bijzijn van anderen al snel 'te veel' en had moeite om mijn emoties te uiten. Als kind richtte ik mij op de behoeften van anderen. Me inleven en afstemmen werden mijn kwaliteiten. Tot ik jaren later vastliep en een conflict kreeg met mijn opdrachtgever, toen ontdekte ik dat ik eigenlijk niet goed wist wie ik was en wat ik wilde. Ik ging op zoek naar wat mij in het leven had gevormd en kwam op het spoor van systemisch werk en IoPT. Ik leerde mezelf serieus nemen en begon stap voor stap onder ogen te komen wat mij als kind was overkomen. Met IoPT kon ik de 'vergeten' delen in mezelf opnieuw ontmoeten en alsnog voelen wat ik toen niet kon. Het bracht me thuis bij mezelf en is de bron in mijn werk geworden. Nu begeleid ik mensen en organisaties om ook de realiteit onder ogen te komen en te ontdekken wat hiervan de invloed is op hun identiteit en intentie.

DSC_2790 (4).jpg

Pijlers in mijn begeleiding

1.

Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie (IoPT)

Ik ben opgeleid in IoPT door Margriet Wentink van Interakt en volg regelmatig werksessies en seminars bij o.a. Vivian Broughton, Lamers & Harder en bij Franz Ruppert zelf. Tevens ben ik aangesloten bij het het Internationale netwerk IoPT Informed Societies

2.

Supervisie, intervisie en zelfonderzoek

Ik volg supervisie en intervisie en doe regelmatig eigen resonantie processen onder begeleiding van ervaren IoPT practitioners om mijzelf steeds beter te leren kennen.

3.

Systeem Interventie Methode

Ik ben opgeleid in het toepassen van de Systeem Interventie Methode voor het doorgronden van groepsdynamiek en het in ontwikkeling krijgen van taaksystemen.

4.

Systemisch werk

Ik ben opgeleid in systemisch werk en gebruik de systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming voor het interpreteren van systeemdynamieken.

5.

Human Recource Management

Ik heb een achtergrond in het HRM vakgebied als interim HR manager, HR adviseur en HR business partner in verschillende branches.

foto bclr 111107 (3).jpg

Maaike

krijgt mensen

in beweging”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page