Over Hubé

Ontdekken en vol tevoorschijn komen met je eigen verlangen. Dat is wat mij drijft. 

Over Maaike

‘Soms loopt het vast’. Dat is mijn bron voor groei. In mijn leven ben ik meerdere keren vastgelopen. Steeds krabbelde ik weer op en viel ik terug. In 2014 belandde ik in een depressie. Ik kwam terecht bij een systemisch coach. Daar leerde ik over patronen, over hoe kinderen de pijn van hun ouders overnemen, hun leed uit liefde voor ze dragen en teveel verantwoordelijkheid nemen of zich juist terugtrekken. Ik werkte vijf jaar lang met de systemische principes en kwam toen in aanraking met het werk van Franz Ruppert over identiteitsontwikkeling en trauma (IoPT). Na veel eerder werk ontdekte ik nieuwe diepere lagen in mezelf. Ik ging de relatie zien tussen hoe ik me staande had gehouden en wat mij als kind was overkomen. Langzaam begon ik te (h)erkennen dat er sprake was van trauma. Ik leerde me stap voor stap losmaken en kwam steeds meer op eigen benen te staan. Nu spreek ik met eigen stem als dochter en moeder van 3 zoons.  

DSC_2790 (4).jpg

Pijlers in mijn begeleiding

1.

Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie (IoPT)

Ik ben opgeleid in IoPT door Margriet Wentink van Interakt en volg regelmatig werksessies en seminars bij o.a. Vivian Broughton, Lamers & Harder en bij Franz Ruppert zelf. Tevens ben ik aangesloten bij het het Internationale netwerk IoPT Informed Societies

2.

Supervisie, intervisie en zelfonderzoek

Ik volg supervisie en intervisie en doe regelmatig eigen resonantie processen onder begeleiding van ervaren IoPT practitioners om mijzelf steeds beter te leren kennen.

3.

Impactvol interveniëren

Ik volg sinds 2022 de leergang 'Interveniëren met impact' bij Jobbeke de Jong over het doorgronden van groepsdynamiek en het in ontwikkeling krijgen van taaksystemen.

4.

Systemisch werk

Ik ben opgeleid in systemisch werk en heb vijf jaar lang met veel plezier gewerkt met de systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming. 

5.

Human Recource Management

Ik ben heb een opleiding en achtergrond in HRM en heb gewerkt als interim HR manager, HR adviseur en HR business partner bij o.a. Achmea, Engie, s'Heeren Loo en mboRijnland.

foto bclr 111107 (3).jpg

Maaike

krijgt mensen

in beweging”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn