top of page

Over Hubé

Trouw zijn aan jezelf en je eigen waarheid onder ogen komen. Dat is wat mij drijft.

Over Maaike

Het is mijn missie om organisaties en de mensen in die organisaties veiliger en veerkrachtiger te maken. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om gehoord en gezien te worden. In mijn jonge jaren was ik een aangepast en voorzichtig kind. Ik had moeite om mijn emoties te uiten. Ik ontwikkelde een talent in het afstemmen op anderen. Toen ik rond mijn veertigste vastliep in een opdracht groeide het verlangen om voor mezelf te kiezen. Ik ging op zoek naar wat mij had gevormd tot wie ik geworden was en kwam op het spoor van systemisch werk en IoPT. Ik leerde mezelf serieus nemen en begon stap voor stap onder ogen te komen wat mij zo voorzichtig had gemaakt. Ik leerde voelen wat ik toen niet kon en vond steeds meer veiligheid in mezelf. Nu zet ik mijn eigen ervaringen in om andere mensen en organisaties ook veilig en veerkrachtig te maken en alles en iedereen in te sluiten, ook dat wat ingrijpend is geweest. Het hoort er allemaal bij.

DSC_2790 (4).jpg

Pijlers in mijn begeleiding

1.

Identiteitgeoriënteerde Psychotraumatheorie (IoPT)

Ik ben opgeleid in IoPT door Margriet Wentink van Interakt en volg regelmatig werksessies en seminars bij o.a. Vivian Broughton, Valeria Lamers, Aart Harder en Lucy Jameson. 

2.

Supervisie, intervisie en zelfonderzoek

Ik volg supervisie en intervisie en doe regelmatig eigen resonantie processen onder begeleiding van ervaren IoPT practitioners om mijzelf steeds beter te leren kennen.

3.

Systeem Interventie Methode

Ik ben opgeleid in het toepassen van de Systeem Interventie Methode voor het doorgronden van groepsdynamiek en het in ontwikkeling krijgen van taaksystemen.

4.

Systemisch werk

Ik ben opgeleid in systemisch werk en gebruik de systemische principes rondom plek, ordening, balans en bestemming voor het interpreteren van systeemdynamieken.

5.

Human Recource Management

Ik heb een achtergrond in het HRM vakgebied als interim HR manager, HR adviseur en HR business partner in verschillende branches.

foto bclr 111107 (3).jpg

Maaike

krijgt mensen

in beweging”

passion_web1_gespiegeld.jpg

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Bel me: 06 - 36119917

Mail me: maaike@hubecoachingentraining.nl

Stuur me een bericht op LinkedIn

bottom of page